Olin perjantaina kattomassa Agonizeria Inferno-baarissa. Oli melko mielenkiintoista nähdä niin monia vanhoja pyhäjärvisiä yhdessä baarissa. Inferno baari on melko pieni mutta viihtyisä mesta ja hevihän siellä soi. Bändikeikoille lava ja lavan edusta ovat kyllä liian pienet, PA:stakaan ei tuntunut kovin irtoavan alakertaa mikä olisi pehmentänyt musaa mikä tuli tietty niin kovaa että pakko oli käyttää tulppia. Bändi hoiti kuitenkin hommansa ammattimaisesti pienellä lavalla ja biisit ovat melko timangia kamaa. Loistavat soittajat ja hieno laulaja. Ja erityisen mukava oli nähdä joitain pyhäjärvisiä vanhoja ystäviä pitkästä aikaa.

Eilen käytiin Petan ja Saanan kanssa ensin God's Gasissa katsomassa Black Cotton Bandia. Huippuluokan soittajia ja hyvänkuuloista groovekamaa. Erityisesti laulaja loistavan laulutaitonsa lisäksi myös erittäin viihdyttävällä lavaolemuksellaan sai homman toimimaan. Monesti näistä "soitetaanmustaamusaavaikkaollaavalkoisempiakuinkukaanmuumaailmassa" -projekteista lähinnä ärsyyntyy mutta näin osaava bändi saa kyllä pisteet.

GG:stä menimme Semifinaaliin kattomaan Underwater Sleeping Societya ja Fairfieldiä(SWE), jotka ovat kiertäneet vajaan viikon verran yhdessä Suomea. Fairfield esitti setissään pari todella hienoa pop-kipaletta, muuten musa keskitty menevän rockin puolelle. Erityisesti rastapäinen basisti keräsi respectit siitä miten voin niin pienellä lavalla poukkoilla holtittoman näköisesti ympäriinsä törmäilemättä pahemmin mihinkään ja kaatumatta. UWSSOC:a näin ensimmäistä kertaa ja kylläpä kolahti. Olin kuullut aikaisemmin biisejä vain myspacessa ja kyllä taitaa mennä levy hankintaan. Hienoja moniulotteisia biisejä ja todella osaava ja näyttävä bändi.

Underwater Sleeping Society: Madwheels