Blogi avautuu taas pitkän hiljaisuuden jälkeen. Minua ei ainakaan yllättänyt yhtään se että kovan alkurytistyksen jälkeen näiden kirjoitusten kirjoittaminen hyytyi tehokkaasti. Mutta hyvän ystäväni, HooPeen painostuksella palaan taas sorvin ääreen (työajalla). Kiirettähän tässä on taas välillä pitäny.

Yks keikkarundi oli Huhtikuun lopulla ja se sisälti seuraavaa: 27.4. Rain Kirkkonummella ja In Process Helsingissä, 28.4. Rain Lohjalla ja 29.4. Rain Vaasassa. Kivaa kyllä oli, rundi ois saanu olla pitempiki mutta kyllä siinä tuntumaan taas pääsi. Ensimmäisenä keikkapäivänä otin heti vauhtia ja onnistuin hyvinkin ehtimään kahdelle keikalle saman illan aikana. Rainin veto kirkkonummella alkoi klo 18 ja sieltä huitaisin keikan jälkeen suorilta junalla Kaisaniemen God's Gasiin jossa In Processin keikka alkoi joskus puoli10 aikaan. In Processin veto taisi olla paras keikka mitä olen siinä kahvilassa vetänyt, volataso pysy yllättävän hyvin nipussa ja soitto oli kivaa.

Lauantaina sit Lohjaan soittamaan nuorisokahvilaan, lava oli Rainin lähihistorian pienin mutta tunnelmaa sitäkin enemmän. Yritin käydä järkevää keskustelua Amorphiksen Tomin kanssa mutta arvata saattaa että en kykenyt kovin järkevään ulosantiin "Moro, mehän ollaan tavattu täällä vuos sitten, kyllä sää mut muistat" "On kyllä mahtava se teijän levy" "Mitenkäs se uus?". Yötä myöten huitastiin sitten Vaasaan, perillä oltiin joskus viiden aikaan ja jotai 3-4h siinä oli aikaa nukkua ennen ku piti mennä keikkapaikalle kasaamaan kamoja. Illan keikalla soittivat myös HB ja Unity joka oli ihan uusi tuttavuus näissä piireissä. Todella lupaavan kuulosta poppimusaa, noh pojat olivat ruotsinkielisiä, senhän se vaatii. HB:n tyyppejä ja muita tuttuja oli taas tosi mukava nähdä ja muutenkin tapahtuman yhteishenki oli todella hieno bändien ja järjestäjien kesken.

Yötä myöten Siivikkalaan, siellä yötä ja aamulla KLS:n kyydissä Vappugospeliin tekemään Hannun kanssa Kristitty.nettiin juttua (käy lukee se www.kristitty.net) ja pitämään yllä Perussanoman myyntitiskiä. Yhden muusikkourani huippuhetkistä pääsin kokemaan kun sain mennä Lumina Polariksen keikan aikana lavalle laulamaan "Rooma"-biisin taustoja. Tuntu olevan väkee aika paljon vähemmän viime vuodesta, mut kivaahan siellä silti oli.

Muuten keikkoja ei oo ollutkaan. Sotahuudon kanssa käytiin kuukaus sitten studiossa äänittämässä ja miksaamassa uus levy. Aikaa siihen oli varattu 15 päivää, mut me oltiin sen verran nohevia että saatiin homma purkkiin jo 12 päivässä. Levy pitäisi olla ulkona viimeistään elokuun alussa. Perjantaina pitäs mennä huitasemaan Pain Remainsin-debyytti nauhalle ja studiosta suoraan opistolle vetämään varhaisnuorten leiriä, aika hoocee viikkoja edessä.

Ja maanantaina kastettiin kummityttöni, on se jännää ja hurjaa sekin. Muuttuukohan elämä tylsäks kun kiire lakkaa? Kai se on aika pitkälti asenteesta kiinni. Kun on kiire niin, ei tarvi pohtia ylimääräisiä kun on niin paljo valmiiks pohdittavaa. Siino järkee, JÄRKEE!

yksi piristävimmistä youtube-löydöistä:
Johannes Rojola - Lennetään avaruustanssiin