Kävin sitte kylvyssä. Ja niin paljon siinä oli saippuasta tullutta vaahtoa että kai se voidaan laskea jonkinsorttiseksi vaahtokylvyksi. Tämä oli nyt toinen kerta kun tein sen aikuisiällä, edellisestä kylpykokemuksesta minulla ei ole mitään muistikuvaa. Jotenkin sitä miettii onko se kuinka suotavaa minunlaiselleni heteromiehelle. Rock-uskottavuuteni muutenkin on melko heikoissa kantimissa, olkoonkin että luin joskus soundista Children Of Bodomin kiertuepäiväkirjasta Alexi Laihonkin harrastavan kylpyjä keikkareissuilla.

Ensimmäisen kerran sen tein reilu kuukausi sitten, oli hektinen elämänrytmi ja stressi puski päälle pahemman kerran. Kokeilin kylpyä ja kyllähän se herranen aika rentoutti, ei ehkä yhtä paljon kuin american chopperin katsominen, mutta enemmän kuin dokumentti ryhävalaista. Nyt toisen kerran tein sen kun oli aikaa ja tuntui että se voisi olla ihan kiva juttu näin raskaan työviikon puolivälissä.

Nyt sitten mietitään, missä menee raja, että tuon homman harrastaminen ei kävisi miehisyyden päälle. Onhan se nyt melko neitimäistä peseytyä sillä tavalla että se tuntuisi vielä normaalia suihkukokemusta mukavammalta. Vettäkin siinä menee hukkaan ihan hirvittäviä määriä ja se on kuitenkin melkolailla turhuutta. Iho tuoksuu yllättävän pitkään ihan miellyttävälle, kun saippuainen vesi on hellinyt ihoani pidempään kuin perus suihkureissulla. Se tuntuu jopa liian miellyttävältä. Ja lopuksi, ei se oo millään tavalla miehekästä.

Ainiin, kuuntelin vielä Tuomon "My Thing" levyä kylpiessäni.. se oli viimeinen niitti, ei enää kylpyjä!

...ainakaan tässä kuussa.